online Randevú::linkek,hírek,aktualitások egy helyen
Sponsored
Aktív Látogatók
Active Users: 0
Accounts: 0
Guests: 0
Visits Today: 10
Total visits: 23
Active Bots: Unidentified Bots(56)
-

New listings

Az utóbbi időben egyre meghatározóbb, a közterület felügyelők ugrásszerűen megnőtt jelenléte a fővárosban, vagy országszerte a nagyobb városokban. Különböző fórumokon, mint például a Tv, vagy a rádió, ahol különféle híradásokban, a média is egyre többször számol be hatékony fellépésükről a közrendet vagy közbiztonságot fenyegető veszélyforrásokkal szemben.
http://kozteruletfelugyelotanfolyam.info/
(Clicks: 0; Added on: May 13, 2014) Listing Details Report Broken  Listing
Megkopott kiült kanepék ülő garnitúrák felújítása javítása. Teljes átkárpitozás vagy csak részleges felújítás mi vállaljuk, minőségi munka rövid határidővel. Lehet szó rugó, szivacs cseréről úgy hogy a régi kárpitot megtartjuk. Vasalatok nyitó szerkezetek,bovdenek javítása. Síkrugók,bonellrugok cseréje javítása. Relax fotelek töltelékének cseréje, tartószerkezetek javítása.
http://www.a1karpitos.hu
(Clicks: 0; Added on: Apr 25, 2014) Listing Details Report Broken  Listing
Felkészült munkatársaink, több éves tapasztalttal, referenciákkal segítenek a tisztelt megrendelőiknek. A már meglévő weboldalak, vagy akár új weblapok teljes körű elemzését rövid határidővel elvégzik. Kérésre, részletes link marketing árajánlatot készítenek. Igény szerint link marketing képzést, tanfolyamot is biztosítunk akár egy fő részére is. Forduljon hozzánk bizalommal!
http://www.linkmarketing.co
(Clicks: 0; Added on: Jan 29, 2014) Listing Details Report Broken  Listing
A Cherry 21 webshopban jobbnál jobb márkákkal várunk! Vichy, Bioderma, Dr. Hauschka ápoló krémek, kozmetikumok, Bvlgari, Lancome, Versace, DKNY és még sok hasonló világszínvonalú parfüm vár rád, ha ellátogatsz hozzánk. Kérdésekre szívesen válaszolunk. Állandó kedvezményeket biztosítunk.
http://www.cherry21.hu/
(Clicks: 0; Added on: Sep 1, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
Pintér Noémi vagyok, remélem a jövőbeni műköröm építő szakembered. Hogy miért válassz engem? Mert 2005 óta dolgozom műköröm építőként Budapest, belvárosában. Folyamatosan képzem magam és követem a legújabb trendeket, hogy vendégeimnek –akár Neked! - mindig a legjobbat tudjam nyújtani. A pályafutásom elején tapasztalt problémák kiküszöbölése után, mondhatom, hogy a műköröm, melyet készítek 100%-an fellevegősödés mentesek akár több hétig is, amire természetesen garanciát is vállalok.
http://www.noemynails.hu/
(Clicks: 0; Added on: Aug 29, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
Munkaruhák, cipők, munkavédelmi eszközök széles választékával várjuk a Kalmár Munkaruha weboldalán. A legjobb minőséget biztosító márkák termékeit kínáljuk kedvező áron. Tőlünk kis tételben is megéri rendelni.
http://www.kalmarmunkaruha.hu/
(Clicks: 1; Added on: Jul 30, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
Cégünk huszonkét éve foglalkozik adótanácsadással. Irodánk a harmadik kerületben található Békásmegyeren. Nyitva vagyunk hétköznap onként. Főbb szolgáltatásaink: adótanácsadás, könyvelés, bérszámfejtés. A Rezon Iroda neve szolgáltatásunk minőségére utal (biztonság.) Ennek fejében vezettük be garanciánkat is, miszerint ha mi hibánkból büntetik meg az ügyfelünket, akkor kifizetjük a büntetést.
http://www.konyveles.org
(Clicks: 0; Added on: Jun 16, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
Szakmai gyakorlatot tervezel külföldön? Aki már élt külföldön pontosan tudja, mennyi élménnyel gazdagodhat az ember egy ilyen út során: új barátok, új kultúra, új ország, új szokások! Mindemellett sok hasznos tapasztalatot szerezhetsz, tökélyre fejlesztheted nyelvtudásodat, és még az önéletrajzodban is jól fog mutatni egy külföldi szakmai gyakorlat. A NoVa Experience segít Neked a szakmai gyakorlatod megszervezésének minden lépésében, így neked csak azzal kell törődnöd, hogy felkészülj az útra.
http://www.novaexperience.net/
(Clicks: 0; Added on: May 31, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
A jó kárpitosnak nemcsak az egyes bútordarabok készítéséhez kell értenie, hanem a kellemes összhatás, a szép interieur kialakításához is. Mindez elméleti tanuláson kívül sok évi gyakorlattal, szorgalmas munkával sajátítható csak el. Aki azonban kevesebbel is beéri, aránylag rövid idő alatt megszerezheti a legszükségesebb szakmai ismereteket. A szakembereknek igen sokféle anyag tulajdonságait és megmunkálási módját kell ismernie (fa, textil, töltelékanyagok, műanyagok, fémek stb.). De munkájánál figyelembe kell vennie a berendezendő lakótér lélektani hatásait is, a színek és formák összhangját, a mai ember életmódját, otthonához fűződő igényeit és más szempontot is.
http://www.karpitozas.org
(Clicks: 0; Added on: May 21, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
Rövid leírást találhatunk a kárpitos szakmával kapcsolatos anyagokról,tulajdonságaikról. Melyeknek nagy részt még mai megtalálhatjuk kárpitos műhelyekben, ilyen többek között a heveder vagy kétkúpos bútorrugó. pér kép is látható rugókról ami azért is fontos mert napjainkban Magyarországon több helyen is látható bútorokon kitéve táblán hogy epeda rugózatú. Amit össze tévesztenek a bonell rugóvak ami nagy félrevezetés.Hazánkban egy vagy két helyen készítenek epedát összesen.
http://www.butorkarpitos.org
(Clicks: 0; Added on: May 21, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
Sport Hírek


Aktuális Hírek