online Randevú::linkek,hírek,aktualitások egy helyen
Sponsored
Aktív Látogatók
Active Users: 0
Accounts: 0
Guests: 0
Visits Today: 10
Total visits: 23
Active Bots: Unidentified Bots(51)
-

Linkajánlás Szabályzata

Linkajánlás Szabályzata

Linkajánlás a http://rendezvous.hu  linkkatalógusba
 
A http://rendezvous.hu  oldal tulajdonosa nem non-profit szervezet,nem ingyenes szoftvert/programot használ a linképítéshez, ezért nem tudunk ingyenes linkajánlást elfogadni.
 
Ingyenes megjelenés:
 
Ingyenes megjelenést csak is viszont link kihelyezése esetén biztosítunk. A viszont linket a weboldala publikus felületén kell kihelyeznie, max. 3 kattintásra a főoldaltól, index oldaltól. Töltsd ki a linkajánlót, és a Reciprocal URL:  dobozba írd be a kihelyezett link elérhetőségét. Amennyiben a későbbiekben megváltozik, a link helye ezt jelezned kell, mert a rendszerünk automatikusan kezeli a viszont linkeket, és ha nem találja, akkor felfüggeszti a linked megjelenését.
 
Minden más esetben az aktuális  - Médiaajánlat – listaárai vannak érvényben.
 
Linkajánlási szabályok
 
 
·         A linkgyűjtemény szerkesztősége ellenőrizni fogja honlapod tartalmát, mielőtt elérhető tenné a látogató számára, de tudnod kell, hogy nem fogadunk el automatikusan minden oldalt.
 
·         Ne ajánlj olyan kategóriába, ami nem felel meg weblapod témájának! Ha nem találsz megfelelő kategóriát, csak küldd be az ajánlást és szükség esetén új kategóriát nyitunk a témakörben!
 
·         Az oldaladra hivatkozó URL cím, kizárólag a FŐ oldalra (index) mutathat, ne küldj be aldomainre, alkategóriára mutató linket.
 
·         Ne küldj be olyan oldalt, ami átirányít egy másik oldalra, tüköroldal, klón oldal illetve szerkesztés alatt áll!
 
·         Az adatvédelmi szabályokat tiszteletben tartva, Linkajánlást csakis az ajánlott weblaphoz tartozó e-mail címmel fogadunk (az ingyenes e-mail címekről érkező   ajánlások, elutasításra kerülnek, minden külön értesítés nélkül töröljük).
 
·         az ajánlott weboldalhoz adj meg egy rövid leírást és néhány kulcsszót, de ez szinkronban legyen a weboldal index forrásában találhatóakkal.
 
 
NEM FOGADUNK LINKET pl. az alábbi tartalmú oldalakról:
 
o   18 éven felüli tartalom (pornó, szex, escort, társkereső, drog, dohány, kaszinó, szerencsejáték, gyógyszer, stb.)
 
o   Illegális tartalom (Szerzői jog (Copyright) vagy védjegy (trade mark) illegális használata, másolása, továbbadása,torrent, stb.)
 
o   Politikai és vallási, rasszista, becsületsértő tartalom, stb.
 
o   Affiliate/partner oldalak, reklámokat tartalmazó oldalakat, Link farmok, hirdetési portálok,stb.
 
 
 
A felsorolás nem teljes körű és az oldal üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy minden indoklás és előzetes tájékoztatás nélkül, saját hatáskörében elzárkózzon az ajánlott link, weboldal megjelentetésétől!
 
A http://rendezvous.hu fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlott (vagy már elfogadott) weboldal linkjét, annak keresőszavait megváltoztassa, más kategóriába áthelyezze, - vagy előzetes értesítés nélkül, minőségjavítás érdekében: törölje!
 
Az ajánlott Weboldal link sikeres elbírálása esetén, hozzájárulsz ahhoz, hogy a linkajánláskor megadott e-mail címedre, a jelen szolgáltatással kapcsolatos híreinkről, további szolgáltatásainkról, esetleges akcióinkról, hírlevél formájában értesítsünk. Hírlevelünkről bármikor leiratkozhatsz, erről további részletes információt a levelek alján találsz!
Sport Hírek


Aktuális Hírek