online Randevú::linkek,hírek,aktualitások egy helyen
Aktív Látogatók
Active Users: 0
Accounts: 0
Guests: 0
Visits Today: 10
Total visits: 23
Active Bots: Unidentified Bots(11)
-

-

Szakember-Szolgáltatás

Szakember ajánló,ahol a jó szakemberek teremnek

A jó kárpitosnak nemcsak az egyes bútordarabok készítéséhez kell értenie, hanem a kellemes összhatás, a szép interieur kialakításához is. Mindez elméleti tanuláson kívül sok évi gyakorlattal, szorgalmas munkával sajátítható csak el. Aki azonban kevesebbel is beéri, aránylag rövid idő alatt megszerezheti a legszükségesebb szakmai ismereteket. A szakembereknek igen sokféle anyag tulajdonságait és megmunkálási módját kell ismernie (fa, textil, töltelékanyagok, műanyagok, fémek stb.). De munkájánál figyelembe kell vennie a berendezendő lakótér lélektani hatásait is, a színek és formák összhangját, a mai ember életmódját, otthonához fűződő igényeit és más szempontot is.
http://www.karpitozas.org
(Clicks: 0; Added on: May 21, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
Cégünk huszonkét éve foglalkozik adótanácsadással. Irodánk a harmadik kerületben található Békásmegyeren. Nyitva vagyunk hétköznap onként. Főbb szolgáltatásaink: adótanácsadás, könyvelés, bérszámfejtés. A Rezon Iroda neve szolgáltatásunk minőségére utal (biztonság.) Ennek fejében vezettük be garanciánkat is, miszerint ha mi hibánkból büntetik meg az ügyfelünket, akkor kifizetjük a büntetést.
http://www.konyveles.org
(Clicks: 0; Added on: Jun 16, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
Megkopott kiült kanepék ülő garnitúrák felújítása javítása. Teljes átkárpitozás vagy csak részleges felújítás mi vállaljuk, minőségi munka rövid határidővel. Lehet szó rugó, szivacs cseréről úgy hogy a régi kárpitot megtartjuk. Vasalatok nyitó szerkezetek,bovdenek javítása. Síkrugók,bonellrugok cseréje javítása. Relax fotelek töltelékének cseréje, tartószerkezetek javítása.
http://www.a1karpitos.hu
(Clicks: 0; Added on: Apr 25, 2014) Listing Details Report Broken  Listing
Munkaruhák, cipők, munkavédelmi eszközök széles választékával várjuk a Kalmár Munkaruha weboldalán. A legjobb minőséget biztosító márkák termékeit kínáljuk kedvező áron. Tőlünk kis tételben is megéri rendelni.
http://www.kalmarmunkaruha.hu/
(Clicks: 1; Added on: Jul 30, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
Vállaljul kárpitozott bútorok teljes kőrű felújítását vagy akár részleges javítását. Legen szó akár bonell rugó vagy habszivacs cseréjéről az eredeti kárpit anyag megtartásával amennyiben úgy kívánják. Továbbá antik bútorok hagyományos kárpitozással való elkészítését,restaurálását. És nem útólsó sorban bőr ülő garnitúrák részleges javítását, mint például kiszakadt karfák, ülő felületek bőr elemeinek cseréjét a többi ép bőr megtartásával. De vállalunk több funkciós fotelek vas szerkezetének javí
http://www.a1karpitos.hu
(Clicks: 1; Added on: May 21, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
Rövid leírást találhatunk a kárpitos szakmával kapcsolatos anyagokról,tulajdonságaikról. Melyeknek nagy részt még mai megtalálhatjuk kárpitos műhelyekben, ilyen többek között a heveder vagy kétkúpos bútorrugó. pér kép is látható rugókról ami azért is fontos mert napjainkban Magyarországon több helyen is látható bútorokon kitéve táblán hogy epeda rugózatú. Amit össze tévesztenek a bonell rugóvak ami nagy félrevezetés.Hazánkban egy vagy két helyen készítenek epedát összesen.
http://www.butorkarpitos.org
(Clicks: 0; Added on: May 21, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
Pintér Noémi vagyok, remélem a jövőbeni műköröm építő szakembered. Hogy miért válassz engem? Mert 2005 óta dolgozom műköröm építőként Budapest, belvárosában. Folyamatosan képzem magam és követem a legújabb trendeket, hogy vendégeimnek –akár Neked! - mindig a legjobbat tudjam nyújtani. A pályafutásom elején tapasztalt problémák kiküszöbölése után, mondhatom, hogy a műköröm, melyet készítek 100%-an fellevegősödés mentesek akár több hétig is, amire természetesen garanciát is vállalok.
http://www.noemynails.hu/
(Clicks: 0; Added on: Aug 29, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
Cégem lakásfelújítással foglalkozik már évek óta, munkáink során villanyszerelési munkákat is végzünk. Vállalkozásom arculatának bővítéseként hoztam létre villanyszerelési weboldalamat, hogy azok is elérjenek minket akiknek csak kizárólag a villanyszerelés kapcsán van szüksége megbízható csapatra. Megfelelő szerszámokkal rendelkezünk akár erős, akár gyenge áram kialakításáról legyen szó. Vállaljuk irodák, lakások és egyéb épületek teljes villanyszerelését Budapesten és környékén.
http://www.xn--villanyszerels-specialista-nlc.hu
(Clicks: 1; Added on: Mar 1, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
Sort listings by: Alphabetic Date Clicks Rank    ascending | descending
Sport Hírek


Aktuális Hírek